Nyheder

Jens Overgaard Christensen21. januar 2017


Det var en fornøjelse i dag at holde omvisning i Gotlands-udstillingen på KunstCentret Silkeborg Bad. Tak for interessen og fremmødet.


Næste arrangement ifm udstillingen er Lars Morells foredrag den 8. februar frit omkring temaet kunstnere og øer. Se mere herom under "Det sker" på www.silkeborgbad.dk.

18. juni - 12. september 2017


Jeg deltager i udstillingen "Fugle i den vestjyske natur" på Skjern Å Muséet i Skjern. Vi er ialt 7 kunstnere, nemlig Kirsten Røjle, Trine Theut, Olav Martinsen, Karen Lund Andersen, Marco Brodde, Jens Frimer Andersen og mig, og der vises et dejligt blandet udtryk af naturen og fuglelivet i Vestjylland i maleri og skulptur.


Udstillingen er arrangeret af Ringkøbing-Skjern Museum og Dansk Ornitologisk Forening Vestjylland. Se mere om udstillingen her:

http://www.levendehistorie.dk/Det_sker/Visningsside?Action=1&NewsId=855&M=NewsV2&PID=379


Juli 2017


Jeg har en udstilling af billeder på Galleriet, Stabyvej 63 vest for Ulfborg. Der er åbent alle fredage og søndage gennem juli måned kl. 13-16, eller eventuelt efter aftale andre tidspunkter.


Temaet er helt frit, men udstillingen omfatter en blanding af både nye værker og udvalgte billeder fra tidligere projekter, bl.a. billeder fra forskellige bogudgivelser. Der vil også blive lavet enkelte helt nye billeder på selve galleriet i løbet af udstillingsperioden.


Kig meget gerne forbi.

Udstilling i Ebeltoft

I perioden fra 25.august til 23. september 2018 udstiller jeg sammen med skulptør Anders Gjerding Geertsen i Ebeltoft. Det foregår i det fine gamle tinghus midt i byen, som nu fungerer som udstillingssted. Der er henved 70 meter væg til mine billeder og god gulvplads til skulpturer. Jeg glæder mig til udstillingen, da landsdelen har betydet meget for mig i kraft af et familiesommerhus. Kom meget gerne og se udstillingen og nyd byen.

Igen her i 2019 er der påskeudstilling i galleriet midt i Staby. Kig meget gerne indenfor.

7. januar - 2. april 2017


Øen som inspiration - Gotland


Lars Jonsson - Eva-Marie Kothe - Jens Overgaard Christensen


Det her er en udstilling, jeg har glædet mig til længe. Med værker af billedkunstner Lars Jonsson, keramiker Eva-Marie Kothe (begge bosiddende på Gotland) og mig åbner udstillingen med fernisering i de smukke rammer på KunstCentret Silkeborg Bad den 7. januar 2017 kl. 11.00.


Udstillingen reflekterer den fascination, Gotland har på os alle tre. Det omfatter værker inspireret af landskaberne, historien, kulturen, ringmuren, middelalderkirkerne med alle deres relieffer og andre udsmykninger, fuglene, orkidéerne og meget mere. Men der reflekteres også, bl.a. i en tilhørende katalogudgivelse, over den måde, hvorpå øer så ofte har tiltrukket kunstnere både i fortiden og i nutiden. Og i løbet af udstillingsperioden afholdes der foredrag og kunstneromvisninger på stedet.


Se mere om både KunstCentret og om udstillingen på http://www.silkeborgbad.dk/


Kom til ferniseringen den 7. januar kl. 11 eller se udstillingen i løbet af den følgende tid.

Påsken 2016


Jeg deltager sammen med en række andre kunstnere fra det lokale område i en påskeudstilling på Galleriet i Staby. Meget af det er i år inspireret af Vesterhavet. Kom og se vore værker, bl.a. Elizabeth Borchs værk som afbildet nedenfor.

2016-2017


I anledning af Fugleværnsfondens 50-års jubilæum er den store udstilling FUGL åbnet på Johannes Larsen Muséet i Kerteminde. Vi er ialt 23 kunstnere repræsenteret. Og fra 10. september 2016 kan den ses på Sophienholm, og i løbet af vinteren fortsætter den på Vendsyssel Kunstmuseum.


Se for yderligere informationer bl.a. her:


http://www.johanneslarsenmuseet.dk/planlaeg-besoeg/kalender/2016/fugl/

Efteråret 2015

(Forsideillustration af Jens Frimer Andersen)Der er i november udgivet en bog om landskaberne, naturen og kulturelle seværdigheder i Holstebro kommune med deltagelse af DANE-gruppens medlemmer. Bogen er lavet efter en workshop med udgangspunkt fra Frilandsmuseet Hjerl Hede i august måned og udgivet af Holstebro Kommune.

Akvarel af klokke-ensian, Jens Overgaard Christensen.

2015


Der er tidligere i 2015 udgivet en plakat i formatet 70x100 cm med mine akvarelillustrationer af orkidéerne på Gotland og Øland. Udgivelsen er støttet af Georg Harms Fond.


Plakaten forhandles foruden på de to svenske øer også i www.naturbutikken.dk og www.stormsvalen.com